SÄLJA TILL OSS

 

Sälja silver till oss. Varför?

Varför sälja silver till oss? Du får marknadens högsta pris. Vi är säkra på att vi erbjuder Sveriges bästa pris. Vi är alltid uppdaterade på vilket pris våra konkurrenter erbjuder och våra inköpspriser uppdateras var femte minut.

 


Högt silverpris när du säljer

Just för tillfället betalar vi mer för ditt silver än våra konkurrenter. Innan du säljer ditt silver till oss har du möjlighet att själv jämföra priserna via internet och du kommer återigen att bli övertygad om att vi erbjuder det bästa priset för ditt silver i hela Sverige.

 


Vi köper många olika silverföremål

Vi köper silver i alla dess former t ex silvertackor, silverbestick, silvermynt, silversmycken, silverskrot.
När du säljer silver till oss delar vi upp det i två kategorier: silverhalt 83,0% och silverhalt 92,5%. Läs mer om silverhalter här.

 


Du ser ditt silverpris direkt på hemsidan

Vi har utformat vår hemsida efter kundens behov. Vår prioritet är helt enkelt nöjda kunder. Genom att sälja silver till oss kan du själv räkna ut priset som du kommer att få för ditt silver. När du säljer ditt silver till oss betalar vi samma pris som du räknar ut på vår kalkylator.

 


Sälj ditt silver tryggt och prisvärt

Vi har inga dolda avgifter eller postavgifter. Och du får ett speciellt kuvert att posta ditt silver i. Sälj ditt silver tryggt, enkelt och till marknadens bästa silverpris.

 

Här är sidan där du kan sälja ditt silver.