OM OSS

Företaget grundades i Sverige 2012 med målsättningen att erbjuda privatpersoner ett nytt, smidigt och smart sätt att sälja silver via internet. Här på vår hemsida www.silverkungen.se kan du se dagsaktuella priser på silver. Vi köper silverskrot, värdefulla silvermynt m.m. till MARKNADENS BÄSTA PRIS. Vår prioritet är nöjda kunder och vi månar om vårt anseende. Det gör att vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg när du säljer ditt silver till oss. 

 

Vi köper ditt silver till bra pris

Vi har inga dolda avgifter och kostnader när vi köper silver. Priset för ditt silver kan beräknas direkt på vår hemsida vilket ger oss som handlare en möjlighet att erbjuda dig marknadens högsta pris och dig som kund en möjlighet att få direkt värdering av ditt silver innan du skickar det till oss.

 

Dagsaktuella silverpriser

Här på vår hemsida www.silverkungen.se kan du läsa fakta och kuriosa om silver och även se det dagsaktuella silverpriset. Beräkna värdet av ditt silver och få fram silverpriset med vår kalkylator.
Vi satsar alltid på bästa service och bra silverpriser till dig som kund.

Till oss kan du sälja silversmycken, silverbestick, silverbägare, silverkedjor, silverringar, silverskrot och mycket annat.

 

Så säljer du ditt silver

Att sälja silver hos oss är enkelt. Vi köper ditt silver och hjälper dig att få en korrekt värdering. Beställ kuvert, posta ditt silver med den bifogade följesedeln och en fraktsedel då får av oss och skicka till oss.  Efter att vi kontrollerat innehållet får du dina pengar. Vill du ha hjälp att beräkna ditt silverpris innan du skickar det så ring oss eller mejla.